Perşembe, Nisan 18, 2024

Lenovo Batarya Canavarı Olan Yeni Telefonu K8’i Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo’yu telefon sektöründe fiyat/performans oranı yüksek telefonları ile tanıyor, batarya cengaveri telefonları ile seviyoruz, bilgisayar sektöründe ise yine iyi ürünler ortaya çıkartabiliyor. Lenovo bu sefer ise Lenovo K8 adında 4000mAh batarya ve daha birçok güzel özelliğe sahip telefonunu Hindistan Mobil Kongresi’nde tanıttı, Lenovo K8’in orta segmentde yer alacağını var sayarsak gayet iyi özellikler sunduğunu söylemem yanlış olmaz. Gelin hep beraber Lenovo K8 adlı batarya canavarının teknik detaylarına beraber bakalım kankalar :

Lenovo K8 Bize Neler Sunuyor ?

Kalbinde MediaTek Helio P20 işlemcisini taşıyan K8, 2GB ram ve 16GB dahili depolama ile geliyor, benim gözümde eksi olarak sayılabilecek tek kısım “16GB depolama” ibaresini duymak oldu şahsen. 5.2 inç büyüklüğünde Full HD İPS bir ekrana, 13MP arka ve 8MP ön kameraya sahip olan Lenovo K8 Android 7.1.1 ile kutudan çıkacak. Lenovo K8 Siyah ve Altın renk seçenekleri ile satışa sunulacak.Başlıksız 1 4

Lenovo India adlı Twitter sayfasında paylaşılan gönderideki bilgiye göre Lenovo K8 Hindistan’da 10,499 rupi’den satışa çıkacak, yani Türkiye’ye yaklaşık olarak 600TL’den giriş yapacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler