Cuma, Nisan 26, 2024

LG’nin Yeni Akıllı Telefonu, Tasarım Dünyasını Alt Üst Edecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG markasını bir çoğunuz akıllı telefonlarla, televizyonlarla tanır veya büyük bir çoğunluğunuz LG markasının ne yaptığını bile bilmiyordur. LG harika görünen akıllı telefonları ile tanınmıyor fakat LG, her yıl akıllı telefonlarında bazı yenilikçi özelliklere yer veriyor olsa da, genel tasarımı kullanıcıya bir türlü hitap etmiyor.

Ve şimdi ise LG beyciğim, yaklaşan yeni akıllı telefonu için akıllı telefon tasarım anlayışında belki de örnek olacak bir minimalist tasarım dili tanıtarak bu durumu değiştirmeye çalışıyor.

LG’nin yaklaşmakta olan akıllı telefonu arkadaki kare kamera çarpması trendine gitmek yerine, düşen arka yağmur damlaları görüntülerini uyandırmak için üç arka kamera ve boyutuna göre azalan sırada bir LED flaşa sahip olacak. LG buna “Raindrop” kamera diyor.

 Bu hoş tasarım düzeni, daha temiz ve şık bir görünüm için telefonun arkasında daha az yer kaplamanın avantajını sunuyor.

LG smartphone design 2020
LG'nin Yeni Akıllı Telefonu, Tasarım Dünyasını Alt Üst Edecek 2

Başka bir yeni tasarım öğesi, ekranın ve arka kenarların simetrik olarak kavisli olduğu 3D Arc Design olacak ve tüketicilerin elinde daha doğal bir his verecek. Bu sanatsal tasarım dokunuşu, telefonu sadece göze daha hoş değil, aynı zamanda dokunmaktan daha hoş hale getiren daha az keskin kenarlar ve açılar anlamına gelir.

LG’nin Başkan Vekili Cha Yong-duk, bu yaklaşmakta olan akıllı telefon hakkında, ileriye doğru her LG akıllı telefona getirebilecekleri rekabet avantajına ilk bakış sunacağını dile getirdi.

Şirketin bu yenilikçi ve farklı bir tasarım diline sahip telefonu hakkında elde ettiğimiz bilgiler şimdilik bu kadar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler