Cuma, Nisan 26, 2024

Liverpool – Chelsea Maçında Sahaya Giren Deli Mi Ne, Ne Kadar Abone Kaybetti?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün akşam oynanılan Liverpool – Chelsea maçının 14. Dakikasında sahaya bir taraftar girdiği söylenildi. Sahaya giren taraftar saha dışına çıkartıldı ve maç kaldığı yerden devam etti. Saha dışına çıkartılan taraftarın kimliği belli oldu. Dev maçın 14. Dakikasında sahaya giren kişinin Deli Mi Ne? YouTube kanalının sahibi Ali Abdüsselam Yılmaz olduğu açıklandı.

Ali Abdüsselam Yılmaz daha önce Show TV‘den kazandığı büyük miktarda tazminat ile gündeme gelmişti. Deli Mi Ne’ye sosyal medyada tepkiler yağarken, takipçileri yaptığı davranışı protesto etmek amacıyla YouTube kanalından aboneliklerini geri çekmeye başladılar. Kısa sürede yaklaşık 70 bin abone kaybetti.

delimine

Ali Abdüsselam Yılmaz Kimdir?

Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Bölümünden mezun oldu. YouTube platformunda sıkı bir takipçi kitlesine sahip olan Fester Abdü‘nün gerçek ismi Ali Abdüsselam Yılmaz’dır. Fenomen kimliğinin yanı sıra Türkiye Kano Milli Takımı sporcusu olan Ali Abdüsselam Yılmaz okuduğu üniversitenin kano takımında birçok yarışa ve başarıya imza atmıştır. Şu anda YouTube kanalı Deli Mi Ne? 4,5 milyon aboneye sahip fakat zaman geçtikçe abone kaybetmeye devam ediyor. Son 12 saatte yaklaşık 70 bin abone kaybetti.

Diğer YouTuber’lar da Ali Abdüsselam’a Tepki Gösterdi

 

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler