Cuma, Nisan 19, 2024

Lone Echo II için Yeni Bir Lansman Tarihi Belirlendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geride bıraktığımız Ağustos ayında 2021’in ilerleyen zamanlarına erteleme aldıktan sonra geliştirici stüdyo Ready At Dawn, Lone Echo II için nihayet yeni bir çıkış tarihi belirlediklerini paylaştı. The Ready At Dawn ekibi yaptığı açıklamada, “Son birkaç aydır ekibimiz, istediğimiz kalite seviyesine ulaşmak için oyunu geliştirmeye çok çalışıyor. Her zaman olduğu gibi amacımız, Liv ve Jack ile maceraya atılırken size eğlenceli ve sürükleyici bir deneyim sunmaktı.” dedi.

Ekibin açıklaması şöyle devam etti: “Lone Echo evrenini seviyoruz ve oyuna hak ettiği cilayı ve sevgiyi vermek için biraz daha zamana ihtiyacımız olduğunu hissettik. Yani, geliştirme boyunca gösterdiğiniz sabır ve anlayış için hepinize teşekkür ederim.”

Artık her şey düzgün ve kapsamlı bir hataları geliştirme sürecinden sonra, Ready At Dawn ekibi, Oculus Rift ve Oculus Quest VR başlıklarında bulunacağı “Lone Echo II’nin 12 Ekim 2021’de piyasaya sürüleceğini” resmi olarak duyurdu.

Daha önce Lone Echo II’nin 24 Ağustos’ta piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak geçtiğimiz yıl boyunca bir dizi oyun erteleme aldı ve sebebi ise devam eden COVID-19 pandemisinin bir sonucu olarak ortaya çıkan “geliştirmedeki yeni engeller” idi ve çoğu proje yarım kalmıştı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler