Pazartesi, Ekim 21, 2024

Marvel’s Spider-Man 2 Ön Sipariş Fiyatı Açıklandı

Marvel’s Spider-Man serisinin devam oyunu olan Marvel’s Spider-Man 2 yapımı için en çok merak edilen soru yanıt buldu. Oyunun ön siparişleri açıldı ve yapımın ön sipariş fiyatı ortaya çıktı.

PS Store üzerinden ön siparişe açılan oyunun kaç farklı versiyonunun satışa sunulacağı konusunda da detayları öğrenmiş olduk. Açıkçası fiyat konusunda beklentilerin karşılandığını da söylemek lazım.

Marvel’s Spider-Man 2 Fiyatları Nasıl Değişiyor?

Oyunun iki ayrı sürümü karşımıza çıkıyor. Bunlardan birisi standart sürüm. İkincisi ise Dijital Deluxe sürüm.

Standart sürüm için açıklanan fiyat 799 TL olarak duyuruldu. Dolar kuru ile karşılaştırma yaptığınız zaman oyun, avantajlı bir fiyatla karşımıza çıkıyor diyebiliriz.

BENZER:  Palworld Fiyatı Değişti! %243 Zam

Marvel’s Spider-Man 2

Zira yapımın yurt dışı fiyatı 70 dolar seviyelerinde. Böyle değerlendirildiği zaman yerel fiyatlandırmanın bir noktada artı sağladığını görmekteyiz. Tabii ki bu fiyatlar ne kadar süre böyle devam eder orası da soru işareti.

Oyunun diğer sürümü ise dijital deluxe versiyonu. Bu versiyonda fiyat 899 TL olarak karşımıza çıkıyor. Fakat bu sürüm birçok ek içeriği de beraberinde getiriyor.

İlave fotoğraf modu ögeleri, 2 ayrı yetenek puanı, Miles ve Peter için benzersiz kostümler, ek ön sipariş teşvik ögeleri gibi artılar sunulduğunu görmekteyiz. Tabii ki bu fiyat farkına bu artılar değer değmez orası tartışılır bir konu.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler