Perşembe, Mart 28, 2024

Meizu Note 9’a Ait Görüntüler TENAA’da Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu’nun bu ay içerisinde Note 9 adını verdiği yeni akıllı telefonunu duyurması bekleniyor. Bu ayın başında telefonun özelliklerine dair yeni bilgiler TENAA sayesinde ortaya çıkmıştı. Bugün ortaya çıkan bilgilerle beraber akıllı telefona ait ön ve arka görseller net bir şekilde görülüyor.

Meizu Note 9 Teknik Özellikleri

Çin’li sertifikasyon kurumu olan TENAA ile ortaya çıkan akıllı telefon 2244×1080 piksel çözünürlüğünde 6.2 inç büyüklüğünde HD+ ekrana sahip olduğu görülüyor.

Yakın zamanda piyasaya sürülecek olan Vivo v15 Pro ve Redmi Note 7 Pro modelleri gibi gücünü Qualcomm’un Snapdragon 675 yonga setinden alacak telefon 6GB RAM kapasitesi ile beraber gelecek.

Akıllı telefonun kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP çözünürlüğünde ana kameraya ve 5MP çözünürlüğünde ikincil kamera ile çift kamera kurulumuna sahip olacağı anlaşılıyor. Ön tarafında ise 20MP çözünürlüğünde selfie kamerası bulunacak akıllı telefon 64GB dahili depolama alanına sahip olacak ve bu alan MicroSD kart desteği sayesinde arttırılabilecek.

Başlıksız 2 4

Kutusundan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak cihaz 3.900 mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapıyor. Üç farklı renk seçeneği ile beraber piyasaya sürülecek akıllı telefonun fiyatına dair ise henüz tam olarak net bir bilgi bulunmuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler