Cuma, Mart 29, 2024

Microsoft, Cloud Clipboard Projesini Yeniden Faaliyete Geçiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ekim 2018 yılında Microsoft, Windows 10 işletim sistemi için yeni bir özellik tanıtmıştı. Cloud Clipboard ismi verilen bu özellik sayesinde bilgisayarınızdan yaptığınız bir kopyalama işlemini telefona kolayca senkronize edebilecektiniz.

Bu özellik, panonuzu cihazlar arasında senkronize etmenize izin vermek için Microsoft’un da sahibi olduğu Swiftkey ile entegre olacak.

Bu sızdırılan özellikten pek bir şey çıkmadı, ancak Microsoft onu yeniden canlandırıyor olabilir. Alessandro Paluzzi, Swiftkey uygulamasında yine özelliğe atıfta bulunan gizli içeriği keşfetti.

Pano geçmişini bulutla senkronize edin

Diğer Windows cihazlarınızdan metin kopyalayıp yapıştırın. Bu açıkken Microsoft, Windows cihazlarınız arasında senkronize edilmek üzere pano verilerinizi alır.

https://twitter.com/bojorchess?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1228773185266405376%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_1&ref_url=https%3A%2F%2Fmspoweruser.com%2Fmicrosoft-windows-10-clipboard-sync%2F

Windows 10’un yerleşik Telefonunuz uygulaması elbette hali hazırda bu özelliği zaten sunuyor, ancak yalnızca amiral gemisi Samsung cep telefonları bu özellikten faydalanabiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler