Perşembe, Mayıs 2, 2024

Minecraft Dungeons’a Battle Pass Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mojang, bir battle pass, sezonluk güncellemeler ve daha fazlasıyla Minecraft Dungeons‘ı biraz daha uzun süre canlı tutmayı planlıyor.

Minecraft Dungeons, bu yılın sonlarında daha da fazla yeni içerik alacak.

minecraft dungeons hakkinda hersey 1

Bu yılki Minecon Live sırasında resmi Minecraft Dungeons Twitter hesabını duyurdu. “Mevsimsel Maceralar Dungeons’a geliyor! Evcil hayvanlar, yetenekler, ifadeler ve görünümler kazanmak için yepyeni bir ilerleme sisteminde ilerleyin!”

Ayrıca, çeşitli oyun içi para birimlerinin kilidini açacak ve premium geçişte sıçramak zorunda kalmadan çeşitli öğeleri almanıza izin verecek ücretsiz bir Savaş Bileti yolu olacak. Mojang ve Double Eleven, yeni Season Pass’in yanı sıra yeni bir ‘Kule’ mücadelesini duyurdular. Çeşitli NPC’ler, patronlar, çeteler ve daha fazlasıyla dolu 30 seviyeyi geçmenizi sağlayacak yeni bir oynaması ücretsiz meydan okuma modu.

Haftada bir Kule değişecek ve daha fazla yeni zorluk mevcut olacak. Bu modu da oynayarak savaş geçişinizi ilerletebilirsiniz.

İlk Sezon, The Cloudy Climb, bu yıl Aralık ayında geliyor ve Mojang, gelecekte de başlık için “çok daha fazlası” olacağına söz verdi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler