Salı, Mart 19, 2024

Mobil PUBG Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mobil PUBG denildiği zaman aklınıza orjinal oyun gelebilir. Hele ki son zamanlarda en çok oynanan ve Steam üzerinden lider olan PUBG, mobil versiyonunun çıkacağını da duyurmuştu. PUBG oynayan kullanıcı sayısından ziyade oynamak isteyip oynayamayan insanlarda bir hayli fazla. Ya oyunun ücreti ağır kaçabiliyor yada genel olarak herkesin de asıl ortak sorunu sistemi sorunu. PUBG oyununda bir optimizasyon sorunu olduğu için kaldırmasını beklediğiniz sistemler bile oyunu açamayabiliyor.

Bu sebeplerden ötürü insanlar PUBG oyununa alternatif arıyorlar. Örnek olarak PUBG benzeri mobil oyunlara yöneliyorlar. Bu konuda oldukça başarılı oyunlarda var tabii ki. Örneğin, Rules Of Survival. Oyun genel anlamda oldukça başarılı ve aktif olarak kullanıcısı oldukça fazla.

Biz gelelim asıl konumuza. Oyun henüz resmi anlamda çıkışını yapmış değil o yüzden bilinmesi gereken bilgiler öncesinden geliyor. Peki Mobil PUBG oyununu hangi akıllı telefonlar çalıştıracak?

Snapdragon: 835, 821, 820, 660, 653, 652, 650, 625

Exynos: 8895, 8890, 7420, 5443

Apple: A11 bionic, A10, A9X, A9

MediaTek: X30, X25, X10, MT6797T, MT6797, MT6795, P10

Huawei Kirin: 658, 655, 970, 960, 955, 950, 935, 930

Ve bunlarla birlikte en az 3 GB Ram olması gerekmektedir. Eğer ki telefonunuzun özelliklerini bilmiyor veya telefonunuzun özellikleri yukarıda ki listede yoksa telefonunuzun marka modelini aşağıya yorum olarak yazın bende kaldırıp kaldırmayacağını söyleyeyim.

Eğer Mobil PUBG hakkında aklınızda soru işaretleri varsa, aşağıdaki yorum bölümünden bizlere ulaşabilir veya fikirlerinizi iletebilirsiniz. Şuanda Mobil PUBG üzerinde ise saniyede kaç MB kota gittiğini henüz test edemedik. İlerleyen günlerde konuyu bu tarafta düzenleyebiliriz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

919 YORUMLAR

  1. Telefon A3 2016 açmayacak bluestacks var fakat onda ram 2 gb kullanıyorum pcde 4 gb ram var buda açamıyor yani biz oynayamıyoruz 😀 Zengin oyunu sonuçta amann 😀

  2. kolay gelsin kardeşim oyunun pc versiyonu çıktı biliyosun benim pc özellikleri 4 gb ram var ekran kartı family laptopun kendi kartı işlemci 2.0 ghz pc versiyonu açmıyor ama neden olabilir ?

  3. abi bende a3 2016 var İşlemci Kapasitesi 1,5 GHz Quad Core
    İşletim Sistemi Android 5.1.1 (Lollipop)
    İşletim Türü Android kaldırırmı

    • Eğer 3GB Ram’iniz mevcutsa kaldırabilir. Ancak PUBG’nin biraz daha yüksek özellikler istediğini belirtmemiz gerek. Tabletin modelini yazarsanız daha net sonuçlar verebiliriz.

    • Cihazınızın son sürüm olmasıyla bir alakası yok. Cihazınızın sürümü oyunun sürümüne yetmiyorsa yapacak bir şey yoktur.

  4. reis ben pcden emulatör ile giriyorum sistem gereksinimlerim:
    Nvıdıa gt745m
    8 GB RAM
    1 TB HARDDİSK
    i 5 2.50 GHz işlemci
    64 bit
    kasarmı

    • Ram’iniz yeterli ancak işlemcinizin modeli düşük. Düşük ayarlarda oynayabilirsiniz. Kasma konusunda birşey diyemeyeceğim.

  5. Note 3 neo kullanıyorum.Androidim 4.4.3 ve yabancılarda sıkıntı olmamasına rağmen ben bekleme alanına giremiyorum ve oyundan atıyor.Sebebi nedir?

    • Piyasada birçok tablet modeli var. Bu yüzden tam model belirtemeyiz ancak 3GB Ram belleğe ve yazımızdaki veya daha yüksek işlemcilere sahip cihazlar oyunu kaldıracaktır.

  6. Selamınaleyküm elimde işletim sistemi windows 8 pro bir tablet var. işlemci Intel(R) Atom (M) RAM 2 GB sistem türü 32 bit x86 tabanlı işlemcisi var. oyunu ücretli indirmek istiyorum kaldırabilirmi? ve şöyle bir sorun daha var ben bu tabletten oyuna girersem telefonla oynayan arkadaşlarla aynı tim’e kurabilir beraber oynayabilirmiyim?

    • Oyunu o cihazda oynayabileceğinizi düşünmüyorum. Başka bir tabletten oyuna girerseniz telefondan oynayan arkadaşlarınızla aynı ekibe girebilir, birlikte oynayabilirsiniz.

    • Yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Depolamanızın bununla bir alakası yoktur. Ancak telefonunuzun depolaması ile birlikte Ram belleğiniz değişiyorsa fark yaratır.

    • Bu tür programlar bir tabletin sanal versiyonudur. Orada mobil platform olarak geçeceğinden sistem gereksinimleri aynıdır. İndirip denemeniz gerekiyor.

  7. Redmi Note 8’im var. 4GB RAM 64GB ROM. Snapdragon 665 işlemcisi mevcut. Android sürümü:10 Pubg oynayabilir miyim? Önerilen ayarlar nelerdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler