Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Modern Warfare 2 Hardcore Modu için Tarih Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty Modern Warfare 2, istenen başarıyı yakaladı. Oyunun satış rakamlarının bir hayli yüksek seyrettiği biliniyor. Ekim ayından bu yana satışta olan oyun için hamleler de bitmiş değil. Infinity Ward tarafından atılacak bir sonraki adım Modern Warfare 2 Hardcore modu olacak.

Aslında uzun bir süredir oyun için Hardcore modu bekleniyordu. Fakat yapım, oyunun yeni sezonu için bir erteleme kararı açıklamıştı. İşte bu erteleme kararı nedeniyle merakla beklenen mod da gecikmişti. Neyse ki son yapılan açıklama, çok kısa bir süre sonra yeni modu göreceğimizi gösteriyor.

Modern Warfare 2 Hardcore Modu Ne Zaman Geliyor?

Infinity Ward tarafından yapılan sosyal medya paylaşımı, detayları ortaya çıkarmış oldu. Paylaşımla beraber oyuna Hardcore modunun geleceği resmi olarak doğrulandı.

Ayrıca bu modun ikinci sezonda geçerli olacağı da söylendi. Yani bu da demek oluyor ki 15 Şubat 2023 tarihinde yayınlanacak olan 2. sezonla beraber Modern Warfare 2 Hardcore modu oynanabilir olacak.

Modern Warfare 2 Hardcore modu

Yeni modla beraber nelerin sunulacağı da az çok belli. Geçmişten deneyimimiz var. Bu mod, bir nevi oyunu gerçek simülasyon yapısına taşıyacak desek yeridir. Söz konusu modla beraber oyuncular daha zorlu bir ortamda, daha gerçekçi etkilerle mücadele etmek durumunda kalıyor.

Kaçırmayın: ASUS GeForce RTX 4080 Noctua Neler Sunuyor?

Uyarıların ve göstergelerin kapatıldığı modda, dost ateşi de açık hale getiriliyor. Ayrıca tek mermi ile ölme gibi daha gerçekçi bir yapıda söz konusu oluyor. Yani başta söylediğimiz gibi oyun biraz daha gerçekçi bir simülasyon şekline dönüştürülmüş oluyor.

Modern Warfare 2 Hardcore modu

Daha eğlenceli mi derseniz kesinlikle daha heyecanlı ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunuluyor diyebilirim. Bu modda çok daha dikkatli olmalısınız ve daha iyi bir strateji yapmalısınız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler