Salı, Ekim 22, 2024

Mortal Kombat 1 Kısa Süreliğine Ücretsiz Oluyor

Bir dönemin efsanesi olarak karşımıza çıkan Mortal Kombat, en son Mortal Kombat 1 yapımıyla karşımıza çıkmıştı. Çok daha iyi grafikler ve çok daha iyi bir oynanış yapısıyla karşımıza çıkan oyun fiyatıyla ise üzmüştü. ( Zaten şu an fiyatıyla üzmeyen oyun da yok) Şu sıralar ise yapımı denemek isteyenler için güzel bir haberimiz var. Yapımcı firmanın paylaşımına göre oyun kısa süreli de olsa ücretsiz olarak denenebilecek.

Mortal Kombat 1 Ne Zaman Ücretsiz Olacak?

Yapılan duyuruya göre oyun 7 Mart yani bugünden sonra 10 Mart tarihine kadar ücretsiz olacak. Üstelik ücretsiz deneme etkinliği platform sınırıyla da gelmeyecek. Steam, Epic Games, PS ve Xbox konsollar için ücretsiz olarak etkinlik düzenlenecek.

BENZER:  Amazon Prime Gaming, 1200 TL'lik Oyununu Ücretsiz Dağıtıyor!

Bu süre içerisinde oyuncuların hem eşli maçlara hem de hikaye moduna erişiminin olacağını da ekleyelim. 3 gün boyunca en azından hikaye modunu bitirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Mortal Kombat 1 4 - PC Hocası Mortal Kombat 1

Oyuna daha fazla ilgi çekmek ve daha fazla oyuncu toplamak adına düzenlenen etkinliğin sonunda oyuna devam etmeniz için yapımı satın almanız gerekecek. Kampanya dahilinde fiyat konusunda herhangi bir değişiklik olacak mı henüz net değil.

Şu an için Steam üzerinden mevcut fiyatı kontrol ettiğimiz zaman yapımın 70 dolar fiyatla satışa sunulduğunu görüyoruz. Herhangi bir ek indirim yapılırsa bunu da haberimize ekleriz. Buraya oyunun Steam sayfasını da ekliyoruz.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler