Perşembe, Nisan 18, 2024

Motorola Moto G32 Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli akıllı telefon üreticisi önümüzdeki ay yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonlarını tanıtacak ve büyük lansmandan önce giriş seviyesi akıllı telefon modellerinden Moto G32‘yi tanıttı. Akıllı telefon ilk olarak 210 Euro liste fiyatı ile belirli Avrupa pazarlarında satışa sunulacakken önümüzdeki haftalarda Hindistan ve Latin Amerika bölgelerinde satışa sunulacak.

Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden güç alan akıllı telefon, 4GB RAM/64GB Dahili Depolama Alanı ve 6GB RAM/128GB Dahili Depolama Alanı olmak üzere iki farklı konfigürasyon seçeneği ile geliyor. Moto G32, ön tarafta Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,5 inç boyutunda 90Hz yenileme hızında LCD ekran sunuyor.

moto g32 p 2
Motorola Moto G32 Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 3

Akıllı telefon içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 30W hızlı şarj destekli 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor. Arka tarafta 1/2.76 inç sensöre sahip 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 8MP çözünürlük ile 118 derece açıya sahip ultra geniş açılı kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro kameradan oluşan üçlü kamera kümesi yer alıyorken ön tarafta da Quad Bayer filtreli 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor.

moto g32
Motorola Moto G32 Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 4

Moto G32, yapılandırma seçenekleri tarafında tek ve çift SIM kart seçeneği de sunuyor ve microSD kart desteği sayesinde dahili depolama alanını artırmanıza olanak tanıyor. 4G bağlantı desteğine sahip akıllı telefon diğer bağlantı teknolojileri olarak Wi-Fi 5 (ac), Bluetooth 5.2 ve NFC’ye sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler