Cuma, Nisan 26, 2024

MotoZ 5G ve yeni Motomod

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçen hafta ülkemize güzel bir lansman ile giriş yapan Motorola, Lenovo‘nun deyimiyle LenovoMOTO bu hafta satışa çıkacak olan Moto Z leri tanıttı. Lansman’da Şuan kullanılan Motomod ların gelecekteki modeller ilede uyumlu olacağı söylenmişti. Çok zaman geçmeden internete düşen görsellerde yine Mod girişlerinin aynı şekilde kaldığını görüyoruz.

  untitled-2 
Yeni Motomod 

İlk fotoğrafta gördüğümüz gibi motomodların girişleri bu sene ülkemizdede tanıtılan Moto Z ile aynı olduğu görülüyor.Moto Z 5G ile geleceğinü düşündüğümüz bu Motomod e-ink teknolojisi sayesinde 2. ekran olarak kullanılabilecek bir Motomod olacak gibi gözüküyor.

Yeni motomod diğer modlara göre yenilikçi bir mod olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz ve Moto Z ile birlikte tanıtılan motomodlar Moto Z 5G ile de kullanabileceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz. Henüz prototip olan bu Mod umarız bu sene tanıtılır.

moto-mods

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler