Cuma, Mart 29, 2024

NASCAR Heat 5 Geliyor! Duyuru Yapıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NASCAR Heat serisi, çok yüksek oyuncu kitlesine sahip olmayan ama kendi kitlesi olan bir oyun serisi. NASCAR Heat 5 ile bu durum değişecek gibi gözükmekte.

704 Games Company tarafından duyurulan yeni oyun, bu kez tüm yarış oyunu severleri tek bir çatı altında toplamayı başaracak.  Beşinci oyun görsel olarak yenilenmiş, oynanış atmosferi olarak geliştirilmiş olacak.

NASCAR Heat 5, tüm platformlara yayınlanacak

Bugün yapılan duyuruda oyunun detayları paylaşıldı. Önce çıkış tarihinden başlayalım. Aksiyon ve yarışı bir araya getirecek yeni oyun 10 Temmuz 2020 tarihinde PC, Xbox One ve PS4 için çıkış yapacak.

Eğer Gold Edition sürümünü alırsanız, 3 gün önce yani 7 Temmuz gününde oyuna erişim sağlayabileceksiniz. Peki, oyun nasıl olacak?

NASCAR Heat 5

Açıkçası beklenenden iddialı bir oyun duyurusu yapıldı. Bu kez çoklu oyuncu modu başrol olacak. Kullanıcılar isterse aynı cihazda bölünmüş ekranla çok oyunculu yarışlar yapabilecek.

Online kısmı tercih ederseniz 40 kişiye kadar online yarışlara katılabileceksiniz. Kesinlikle online kısmı çok eğlenceli olacak gibi. 40 kişi ile nascar yarışına katıldığınızı düşünün. Birbirlerini parçalayan araçlarla karşılaşacağız. 🙂

Çoklu oyunun yanında tek oyunculu yarışları ve kariyer moduna da sahip olacak NASCAR Heat 5 içinde, toplamda 34 adet lisanslı pist bulunacak.

Daha çok araç, yenilenmiş araç detayları, yenilenmiş ses efektleri, yeni grafik yapısı gibi artılarla tüm detaylarıyla modellenmiş 34 pist. Tüm bunlar yarış tutkunlarını heyecanlandırmaya yetti.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler