Çarşamba, Nisan 24, 2024

Netflix “Canlı Yayın” Özelliği Üzerinde Çalışıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çevrimiçi video platformu devlerinden Netflix, mevcudiyette yaşamakta olduğu abone kayıplarının ve daha da fazla kullanıcının platformdan ayrılma endişesi karşısında platforma bir dizi yeni özellik getirmeye çalışıyor ve bunlardan bir tanesi ise Canlı Yayınlar olacak.

Deadline tarafından yayımlanan yeni bir rapora göre, Netflix’in “Canlı Yayın” konusundaki çalışmaları ve geliştirmeleri ilk etapta komedi şovları için yapılacak ve bu noktadaki platformda tanınan komedyenlerle işbirliği yapılıyor olacak. Deadline raporuna göre Netflix’in izleyicilerin gerçek zamanlı olarak oy kullanabilecekleri yarışmalar düzenlenecek.

Netflix Is A Joke Fest festivalini organize ve finanse eden şirket bu festivalde gerçekleştirdiği başarısının ardından kayıt edilmiş komedi şovları dışında insanların evlerinden katılım gösterebilecekleri canlı etkinliklere de Netflix içerisinde ev sahipliği yapmak istiyor.

Özellik şu anda geliştirilme aşamasında ve kullanıma sunulduğu zaman yalnızca komedi şovları üzerine yayınlar yapacak akabinde diğer kategorilerde programlar gerçekleştirilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler