Perşembe, Mart 28, 2024

Netflix, Uygun Fiyatlı Paketini Türkiye’de Kullanıma Açtı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix, paket fiyatlarına zam yaptığından dolayı oldukça eleştirilmişti. Yeni müşteriler için sunduğu yeni uygun fiyatlı paket Netflix üyeliği almak isteyenlerin oldukça dikkatini çekecektir.

Netflix Türkiye’de bundan önce sadece Temel, Standart ve Özel isimli paketler bulunuyordu. ₺16.99’dan başlayıp ₺39.99’a kadar olan bu paketler birçok kişi için pahalı geliyordu. Netflix, Hindistan’da sunduğu uygun fiyatlı Mobil paketi nihayet Türkiye’de de kullanıma açıldı. Böylece Türkiye’deki yeni Netflix hesabı açacaklar kişiler de bu uygun fiyatlı paketten yararlanabilecek.

Netflix Uygun Fiyatlı Paketini Türkiyede Kullanıma Açtı 2.1 PCH

Hindistan’daki Netflix Mobil paketin fiyatı ₺20 fakat Türkiye’de sunulan Mobil paketin fiyatı ₺7.99. Mobil paketin dezavantajları ise sadece telefonda kullanılabilir olması. Yani Netflix Mobil paketi satın almış kişiler Netflix’i bilgisayarda veya televizyonda izleyemeyecekler. Halihazırda Netflix abonesi olan kişiler ise bu pakete geçemiyorlar. Yine de sadece telefonda film ve dizi izleyen kişiler için oldukça ideal bir paket.

Türkiye’de de kullanıma açılan Netflix Mobil paketi oldukça ilgi çekici olsa da Amerika’da halihazırda Netflix abonesi olan kişilere Mayıs ayında zam yapılacak. Şu an için Türkiye’yi etkilemese de yakında Türkiye’deki Netflix paket fiyatlarının artabilme ihtimali de bulunuyor.

Yazımız ile ilgili Netfilx’den gelen bilgilendirme notu : 

“Netflix’i daha da eğlenceli ve rahat ulaşılır hale getirmek için sürekli yeni yollar aramaya devam ediyoruz. Bu amaçla, Netflix’in mobil cihazlardan daha düşük fiyata izlenmesi ya da daha kısa süreli abonelikler gibi seçenekleri belirli ülkelerde test etmeye başladık. Fakat bu testler herkese açık olmadığı gibi, bu testlerdeki uygulamaları da hiçbir zaman hayata geçirmeyebiliriz.”

Peki ya siz yeni Netflix hesabı açıyor olsanız Netflix Mobil paketini tercih eder miydiniz? Yorumlarda fikirlerinizi belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler