Cumartesi, Nisan 27, 2024

Nokia C21 Plus Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Finlandiya merkezli teknoloji üreticilerinden Nokia, C serisi akıllı telefon ailesinin yeni üyelerinden biri olan Nokia C21 Plus modelini resmi olarak tanıttı. Akıllı telefon metal bir kasa ve IP52 sertifikasıyla geliyor, bu da C serisinde görmeye alışık olmadığımız lüks bir cihaz. Ekranda adını henüz bilinmeyen bir koruma kaplı.

Ekrandan konu açmışken; 720×1600 piksel çözünürlüğe, 20:9 en boy oranına sahip 6.5 inçlik bir panel yer alıyor. Akıllı telefon işletim sistemi tarafında Android 11 Go Edition çalıştırıyor ve iki sene boyunca üç ayda bir yayımlanan güvenlik yamalarını alacak.

Nokia C21 Plus, Unisoc SC9863A yonga setinden gücünü alıyor ve grafik birimi tarafında PowerVR GE8322 GPU kullanıyor. 2GB/3GB ve 4GB RAM seçenekleriyle gelen akıllı telefonun 32GB ve 64GB olmak üzere iki farklı depolama alanı seçeneği bulunuyor. microSD kart desteği sayesinde depolama alanınızı artırabilirsiniz.

Ön tarafta biyometrik kimlik doğrulama için yüz okuma teknolojisine sahip 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor aynı zamanda ekran altında bir adet de parmak izi okuyucusu var. Bütçe dostu bir akıllı telefon olduğundan arka tarafta AutoFocus (otomatik yakınlaştırma) teknolojisine 13MP çözünürlüğünde ana kamera ve 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera yer alıyor.

nokia c21 plus
Nokia C21 Plus Tanıtıldı! 8

Nokia C21 Plus iki farklı varyant ile birlikte geliyor; biri 5050 mAh kapasiteli bataryadan enerjisini alırken diğeri ise 4000 mAh kapasiteye sahip bataryadan enerjisini alıyor. Pil konusunda farklılıklar söz konusu olsa da iki varyant da 10W’lık şarj cihazına sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler