Cumartesi, Nisan 20, 2024

Nokia G300 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Foxconn’a ait telefon üreticisi Nokia, Amerika Birleşik Devletleri pazarına yönelik yeni bir uygun fiyatlı akıllı telefon modelini duyurdu; Nokia G300. 5G bağlantı desteği sağlayan bu akıllı telefonun fiyat etiketi ise yalnızca 200 dolar! Peki oldukça uygun fiyat etiketine sahip Nokia G300 bizlere ne vaat ediyor?

Ön tarafta, 8 MP çözünürlüğünde özçekim kamerasına ev sahipliği yapan V-çentik tasarımına sahip HD+ (720p) çözünürlüğünde 6,5 inçlik ekran yer alıyor. Çerçeveler biraz kalın fakat bu fiyat etiketindeki bir akıllı telefon için kabul edilebilir düzeyde. Ayrıca yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi okuyucusu ve yüz kilidi açma desteği de var.

Nokia G300, 4 GB RAM ile birlikte gelirken Qualcomm’un Snapdragon 480 5G yonga setinden de güç alıyor. Akıllı telefon, kutudan çıkar çıkmaz Android 11 işletim sistemi ile birlikte geliyor ve depolama alanı tarafında 64 GB’lık boş alan sunuyor fakat SD Kart ile genişletilebilir destek bulunduruyor.

Arka tarafa geldiğimiz zaman, üçlü bir kamera kümesi bizleri karşılıyor, ana kamera 16MP çözünürlüğündeyken, 5MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve portre fotoğrafları çekmek için 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü bulunuyor. Kamera ayrıca Gece modu, EIS, OZO surround ses ve rüzgar sesi engelleyicisi de destekliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler