Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Nothing Phone 2 için En Net Görseller Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok kısa bir süre önce ülkemizde de satışları başlayan Nothing Phone akıllı telefonları için yeni model yolda. Nothing Phone 2 adıyla devam serisi olarak gelecek olan akıllı telefon, yine benzersiz tasarımıyla farkındalığını ortaya koyacak gibi duruyor.

Telefonun tasarımsal olarak nasıl bir yapıya sahip olacağı da az çok belli olmaya başladı. Zira gelen sızıntılar, yeni modelin üstündeki sır perdesini kaldırmaya yetiyor.

Nothing Phone 2 Nasıl Bir Akıllı Telefon Olacak?

Yeni akıllı telefon için paylaşılan görseller, telefonun büyük ölçüde iPhone serisine benzeyeceğini gösteriyor.

Arka kısımda iPhone modellerinde de sık sık gördüğümüz kare kamera alanını göreceğiz. Burada geniş lenslere sahip 3 kamera karşımıza çıkacak.

Nothing Phone 2

Bunun dışında düz çerçeveler ve genel yerleşim de yine iPhone serisi akıllı telefonları yansıtacak gibi duruyor. Tıpkı ilk modelde olduğu gibi telefonun arka kısmında yine ek bir ışıklandırma bulunacak ve o şeffaf yapıda korunacak. En azından sızan görsellerden anladığımız bu.

Teknik açıdan yeni modelin neler sunacağı kısmına gelecek olursak, bu kez tam bir amiral gemisi akıllı telefon ile karşı karşıya olacağız diyebiliriz.

Snapdragon 8+ Gen 1 serisi amiral gemisi işlemcilerin dışında 6,67 inçlik AMOLED ekran, 4700 mAh değerinde pil, 8 ile 12 GB RAM seçenekleri, Her biri 50 MP 3 arka kamera da telefon için beklenen diğer özellikler.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler