Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Nothing Phone 2 için Işık Şovu Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nothing Phone 2, çok kısa bir süre sonra tanıtılacak. Şu an açıklamalara bakacak olursak yeni akıllı telefonun 11 Temmuz tarihinde tanıtılmasını bekliyoruz. Bu süreçte gelen haberleri de sizinle paylaşmaya devam ediyoruz. En son yeni akıllı telefon için paylaşılan bir ışık şovu ile karşı karşıya kaldık.

Söz konusu ışık şovu, telefonun arka kısmında yer alan LED aydınlatma tabakasıyla hazırlanmış ve açıkçası yeni modelin farkını net olarak gösteriyor. Tasarımsal anlamda ne kadar iddialı bir modelle karşılaşacağımızı da gösteren yeni videoda, özel bir iş birliği olduğunu da hatırlatalım.

Nothing Phone 2 ile Hazırlanan Işık Şovu

Nothing, yeni akıllı telefon için hazırlanan bu ışık şovunda İsveçli müzik grubu Swedish House Mafia ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Ortaklık neticesinde ünlü müzik grubu Glyph isimli bir ses paketi oluşturdu telefonun arka ışıklandırmasında bu ses paketi kullanıldı.

Videoda da görebileceğiniz gibi arka ışıklandırmayı benzer şekilde kişiselleştirebileceksiniz. Glyph Composer adı verilen özellik sayesinde kendi Glif zil sesinizi oluşturup, kişiselleştirilmiş ışık kombinasyonlarına yer verebileceksiniz.

Nothing Phone 2 ile gelecek yeni özellik, ilk akıllı telefon modelinde de kullanılabilecek. Bunu bir yazılım güncellemesi olarak Nothing Phone 1 modeline de eklemesi beklenen firma, muhtemelen yine de ikinci cihaz için bazı özel artılar da sunacak.

11 Temmuz sonrasında yapılacak tanıtımla beraber bunu daha net görmemiz mümkün olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler