Cumartesi, Nisan 20, 2024

NVIDIA GTX 1630 için Beklentiler Değişti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nvidia’nın yeni giriş seviyesi ekran kartı olması beklenen NVIDIA GTX 1630 modeli için önemli sızıntılar gelmeye başlamıştı. Söz konusu model için iki hafta önce gelen sızıntıda serinin Mayıs ayının sonunda tanıtılacağı söylenmişti.

Üstelik teknik özellikler konusunda da bazı bilgiler ortaya çıkarılmıştı. Bugün yarın yeni ekran kartının tanıtılmasını beklerken son gelen sızıntılar ise tüm beklentileri değişmesine neden oldu. Tanıtım tarihi de buna dahil.

NVIDIA GTX 1630 Tanıtımı Ertelendi

Son sızıntılara göre kartın tanıtım tarihi 2 hafta kadar erteleme aldı. Mayıs ayının sonunda yapılması beklenen tanıtım böylece Haziran ayının ortasına kadar kaymış oldu.

15 Haziran tarihinde yeni ekran kartının duyurulması bekleniyor. Yeni ekran kartı için bu erteleme kararının neden alındığı konusunda ise en ufak bir bilgi olmadığını ekleyelim.

Kaçırmayın: Star Wars Jedi Survivor Geliyor

Tanıtım tarihi bir yana, söz konusu modelin performans değerleri hakkında da farklı iddialar gündeme gelmeye başladı. Aslında kartın GTX 1050Ti modelinin yerini alması ve daha iyi performans sunması bekleniyordu.

NVIDIA GTX 1630

Fakat son sızıntıda yer alan performans testlerine göre yeni giriş modeli ekran kartı, GTX 1050 Ti modelinin gerisinde olacak. 3DMark testlerine dayandığı söylenen sonuçlarda GTX 1650 modeliyle arada ise bir uçurum olduğu net olarak gözüküyor.

Kart için bu dedikoduların ve iddiaların ne kadar doğru olduğunu görmenin tek yolu, tanıtımı beklemek olacak. Tanıtım yapıldığı gibi detaylı bilgilendirmeleri sizlerle paylaşıyor oluruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler