Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus 7T Pro’nun Çıkış Tarihi Paylaşıldı !

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda cep telefonu pazarına sunduğu cep telefonu modelleri ile büyük beğeni toplayan OnePlus, yeni cep telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. OnePlus 26 Eylül’de düzenlediği lansman ile tanıtılması beklenen OnePlus 7T’yi tanıtmıştı. 

OnePlus 7T

Ancak düzenlenen etkinlikte OnePlus 7T Pro’dan hiç bahsedilmedi. Öyle ki etkinlik sonrası Reddit gibi platformlarda bu cihazın üretilmediği bile iddia edildi. Ancak bir alışveriş sitesinin yaptığı duyuru sonrası bu iddialar asılsız çıktı. 

Kısa bir süre sonra kaldırılan duyuru sayfasının ardından gözler Londra‘ya çevirildi. Duyuru sonrası tahminlere göre 10 Ekim‘de düzenlenecek etkinlik ile OnePlus 7T Pro’nun kullanıcıların karşısına çıkması bekleniliyor. Ancak son zamanlarda lansmanlarını Hindistan’da düzenleyen OnePlus’ın iki farklı yerde lansman düzenleyebileceği ihtimalide kuvvetli.

Duyurulan özellikleri ile dikkatleri çekmeyi başaran OnePlus 7T Pro‘nun fiyatı da maalesef şu anlık bilinmiyor.Cihaz ile alakalı yeni bir bilgi edindiğimiz zaman sizlerle paylaşacağız.

Sosyal medya hesaplarımızı ve pchocasi.com.tr‘yi takip etmeyi unutmayın. 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler