Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus 9 Fotoğrafları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus 9, OnePlus’ın yaklaşmakta olan amiral gemisi telefon modeli ve kaynaklar, şirketin akıllı telefonu 2021 Mart ayı ortasında piyasaya süreceğini söylüyor. Lansman tarihinin yanı sıra, akıllı telefonun ilk uygulamalı görüntülerini elde ettiğini iddia eden PhoneArena sayesinde artık akıllı telefon hakkında daha birçok şey biliyoruz. Bu görüntüler bize OnePlus 9’a her açıdan net bir bakış sağlıyor.

OnePlus 9, iki büyük sensör ve çok daha küçük bir üçüncü kamera ve normal LED flaşı gördüğünüz güncellenmiş bir kamera modülüne sahiptir. Kamera çıkıntısı ayrıca “Ultra Shot” markasına da sahiptir. Prototip cihazı çalıştıran yazılım, akıllı telefonun 48MP ve 16MP kameralara sahip olacağını öne sürüyor, ancak OnePlus 9 kamera hakkında hala bilmediğimiz çok şey var.

Önden baktığımızda OnePlus 9 prototip cihazının düz bir ekran paneline sahip olduğunu ve PhoneArena’ya göre 6,55 inç ölçüsünde olduğunu görüyoruz. Çerçevelerin ince olduğunu da görebiliriz. Genel olarak, akıllı telefon OnePlus 8T’ye çok benziyor.

Akıllı telefonun arkasından bahsetmişken, normal OnePlus logosunu görmüyoruz, bunun yerine gördüğümüz şey, yalnızca OnePlus’ın prototip akıllı telefonları için tasarlanmış bir logosu var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler