Cumartesi, Nisan 27, 2024

OnePlus 9 RT, BIS Listesinde Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli teknoloji devi OnePlus’ın gelecek ay Ekim ayında Avrupa ve Hindistan bölgelerinde yeni bir amiral gemisi akıllı telefonu olan OnePlus 9 RT‘yi piyasaya süreceği söyleniyor. Şimdi ise, yalnızca cihazın varlığını doğrulamakla kalmayıp aynı zamanda çıkış tarihinin de çok uzak olmadığını gösteren bazı sızıntılar ortaya çıkmaya başlıyor.

Model numarası MT2111 olan OnePlus 9 RT, yakın zamanda Hindistan’ın BIS isimli sertifikasyon sitesinde ortaya çıktı ve lansman etkinliğinin önceki söylentilerin önerdiği gibi Ekim ayında gerçekleşebileceğini ima etti. Ne yazık ki sertifikasyon sitesi, yaklaşmakta olan OnePlus 9 RT akıllı telefonun teknik özellikleri hakkında hiçbir şey göstermiyor.

OnePlus 9 RT olası teknik özellikleri neler?

OnePlus 9 RT BIS certification scaled 1
OnePlus 9 RT, BIS Listesinde Ortaya Çıktı! 2

Önceki söylentilere inanacak olursak, OnePlus 9 RT modeli bir önceki model OnePlus 9R ile hemen hemen aynı temel teknik özelliklere sahip olacak. Aynı 6.55 inç 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED panele, 65W şarj desteğine sahip 4500mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte, OnePlus 9 RT, OnePlus Snapdragon 870 veya Snapdragon 888’i değil, “Snapdragon 870’in daha yüksek binli bir sürümünü” içerisinde barındıracak.

Kamera tarafında, OnePlus 9 RT’nin 9R’den biraz daha farklı olacağı bildiriliyor: OnePlus 9R’de bulunan 48 MP ana kameranın aksine, OnePlus Nord 2 modelinde bulunan 50 MP Sony IMX766 sensörüne sahip olacak. İlginç bir şekilde, Android 12 tabanlı OxygenOS 12 işletim sistemi kutudan çıktığı haliyle çalışacak ve Android 12’ye sahip ilk OnePlus akıllı telefonu olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler