Perşembe, Nisan 25, 2024

Oppo Reno7 Z Ayrıntıları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

NCC veritabanında yeni bir Oppo akıllı telefonu ortaya çıktı. Söylentilere göre mevzubahis akıllı telefonun adı Oppo Reno7 Z ve Tayvan merkezli kablosuz iletişim kurumundan elde edilen bilgilerde akıllı telefon ile şarj adaptörünün fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflara baktığımız zaman diğer Reno 7 modellerinde görmediğimiz bir düzenlemede üçlü kamera kümesi bizleri karşılıyor.

Akıllı telefonun özçekim kamerası ekranın sol üst köşesinde bir nokta çentik içerisinde bulunuyor ve ne yazık ki Reno7 Z modelinin kamera özellikleri hakkında henüz detaylara sahip değiliz.

Reno7 Z, Çift SIM Kart desteğine sahip 5G destekli bir akıllı telefon olacak ve 8GB RAM ile 128GB depolama alanı ile birlikte gelecek. NCC veritabanı akıllı telefonun yonga setini açıklamıyor olsa da yüksek ihtimalle Qualcomm’un Snapdragon 480+ yonga setinden güç alması bekleniliyor.

Akıllı telefon 4500 mAh kapasiteli bataryadan enerjisini alacak ve 33W’lık şarj cihazına (11V, 3A) sahip olacak. Bağlantı noktalarında USB Type-C yuvası ve 3,5mm’lik kulaklık jakı yer alacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler