Cuma, Nisan 26, 2024

Oppo, Yanları Çerçevesiz Şelale Ekran Geliştiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo günün erken saatlerinde “şelale ekranlı”, sağ ve sol tarafından neredeyse 90 derece açıyla kıvrılan ekranlı, akıllı telefon prototipi gösterdi. Karşıdan direkt baktığınızda ekranın yan taraflarındaki çerçeveyi göremiyorsunuz.

Oppo Selale Ekran Prototipi 5

Oppo’nun ve Vivo’nun tam ekran çentiksiz akıllı telefon çıkartmasının üzerinden neredeyse 1 yıl geçti. Şimdi ise bu limiti bir kez daha yanlardan da uzatarak kırmak istiyor. Tam olarak 88 derece cihazın yanlarına uzanan ekran karşıdan bakıldığında oldukça şık görünüyor.

Oppo Selale Ekran Prototipi 3

Şuan için telefon hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, ne bir özelliği, ne zaman çıkacak bu telefon veya bu telefon çıkacak mı, Oppo sır gibi saklıyor tüm detayları. Buna ek olarak Vivo da aynı şekilde bu ekran hakkında çalışmalara sahip olduğunu gösteren sızıntılar mevcut (Doğruluğu kesin olmasa da yanıldığı pek olmayan bir kişi [ice universe]).

Vivo selale ekran

Sızdırılan bilgide bu ekranın NEX 3 amiral gemisinde bulunabileceği belirtiliyor. Hangisinin ilk önce çıkaracağını zamanla bekleyip göreceğiz. Her ne kadar güzel görünüşü olsa da işlevsellik açısından bu ekran ne kadar etkili olur, ele nasıl oturur şimdiden kestirmek mümkün değil.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler