Cumartesi, Nisan 20, 2024

PayPal Kripto Para İşine Giriyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın bir numaralı çevrim içi ödeme sistemlerinden PayPal yakın zamanda platformunda kripto para biriminin en büyük eksikliklerinden biri için destek ekleyecek. Ekim ayının ortasından bu yana ve bu noktaya kadar PayPal, kullanıcılara platformunda dört tür kripto para birimi satın alma, satma ve barındırma özelliği sundu: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin ile sınırlıydı. Özellikle, satın aldığınız kripto, Paypal cüzdanınızda barınıyordu.

Bu zamana kadar PayPal üzerinde sahip olduğunuz kripto paralarınız ana PayPal hesabınızın içerisinde depolanıyordu böylelikle hesabınızın şifresini unutursanız sıfırlama yoluyla tekrardan erişim sağladığınızda kripto paralarınız ile birlikte ana paranıza erişim sağlayabiliyordunuz. Paypal’ın tüm müşterilerinin mülkleriyle bir gecede ortadan kalkması pek olası görünmese de şirket, kripto paralarınızın özel bir cüzdan içerisinde kendi anahtarlarınız ile çalışacağı bir sistem üzerinde çalışıyor.

Bitcoin
PayPal Kripto Para İşine Giriyor! 2

En son gerçekleştirilen CoinDesk konferansında PayPal’ın kripto para departman başkan yardımcısı Jose Fernandez da Ponte, şirketin aktif olarak bir para çekme işlevi üzerinde çalıştığını söyledi.

Da Ponte konu ile ilgili olarak, “Onu mümkün olduğunca açık hale getirmek istiyoruz ve tüketicilerimize istedikleri şekilde ödeme yapmalarına izin verecek bir seçenek sunmak istiyoruz. Ticarette kullanabilmeleri için kriptolarını bize getirmek istiyorlar ve biz onların bizimle edindikleri kriptoyu alıp istedikleri yere götürmelerini istiyoruz.” dedi.

PayPal, para çekme özelliğinin başlangıcı için bir tarih belirlemedi, ancak kullanıcılara Mart ayında kripto ile mal ve hizmetler için ödeme yapma olanağı ekledi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler