Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PlayStation Plus Mart 2023 Oyunları Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation Plus Mart 2023 oyunları beklenenden erken açıklandı. Sabah saatlerinde yapılan sızıntı haberinin hemen arkasından PlayStation resmi hesaplarından oyunlar için paylaşım yapıldığını gördük.

Tüm paket üyeleri için verilecek olan oyunlar için bu hafta sürprizler de olduğunu söylemek lazım. Uzun süredir Plus’a gelmesi beklenen Battlefield oyunu da Mart 2023 ile beraber oyunculara sunulmuş olacak.

PlayStation Plus Mart 2023 Oyunları Neler?

Oyunları paylaşmadan önce şunu da belirtelim ki bunlar tüm Plus üyelerine verilecek olan oyunlar. Deluxe ve Extra paketleri için ek olarak oyun kataloglarına eklenecek olan oyunlar olacak. İlk paylaşımlara bakacak olursak burada iddialı oyunlar da karşımıza çıkacak. Biz konumuza dönelim ve Plus oyunlarına bir bakalım.

PS Plus Mart 2023 Oyunları Liste

  • Battlefield 2042
  • Minecraft Dungeons
  • Code Vein

3 yapım içerisinde en çok dikkat çeken Battlefield 2042 yapımı olacaktır diye düşünüyorum. Zira oyun Battlefield serisinin en güncel oyunu olmasının yanında, serinin en çok eleştiri alan oyunu da oldu. Eleştirileri bir nebze azaltmak için oyuna büyük güncellemeler sunuldu ve yapımdaki optimizasyon sorunları giderildi.

Ancak dediğimiz gibi oyun üzerinde bir kere kötü bir algı oluştu. Daha önce defalarca yapılan indirim kampanyalarından sonra şimdi de oyunun PlayStation Plus’a eklenmesi de bu noktada beklenen bir haberdi diyebiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler