Cuma, Nisan 26, 2024

PlayStation Plus’ın Haziran ayı için ilk oyunu belli oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mayıs ayı için Farming Simulator 19 ve Cities: Skylines- Playstation®4 Edition oyunlarını PlayStation Plus abonelerine dağıtılmıştı. Lakin aboneler bu oyunlardan memnun kalmadı.

Haziran ayı için planlanan oyunu bugün erişime açtılar!

Coronavirus nedeniyle oyun tüketimi bir hayli artış gösterdiğinden dolayı Sony, verilecek olan oyunu erkenden vermeye karar verdi. Verilecek olan oyun ise Call of Duty®: WWII. Eğer bu seviyede bir oyun verilmeseydi oyuncular iyice kızmaya başlayacaklardı.

PS TWITTER

Twitter’de yaptığı açıklama ile Call of Duty®: WWII oyununun verileceğini doğrulayan Sony, bu hamle ile oyuncuları bir nebze de olsa sevindirecektir. 3 Kasım 2017 tarihinde çıkış yapan oyun PlayStation Store üzerinde 4 yıldızlık bir değerlendirmeye sahip.

Call of Duty ww2Normalde fiyatı 254 TL olan bu oyunu kaçırmak üzücü olur. PlayStation Plus sahipleri için gerçekten güzel bir haber olmadı değil. Yüksek ihtimalle oyunun online sunucularındaki oyuncu yoğunluğu bu hamle sonrasında oldukça artacaktır.

Ama bu artışı olumsuz olarak görmeyin. Çıkış tarihi üzerinden neredeyse 3 yıl geçen oyunun online sunucularında yoğunluk görmek fena olmaz. Bunun sonucunda rahatlıkla savaşlara katılabilir ve arkadaşlarınızla rahatlıkla çeşitli oyun oturumlarına katılabilirsiniz.

Buraya tıklayarak PlayStation Store’un sitesine erişebilir ve PlayStation Plus üyelerine hangi oyunların verildiğini görebilirsiniz.

COD WW2 Cover 11

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler