Cuma, Temmuz 26, 2024

PlayStation Portal Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation için Türkiye cephesinde bir hareketlilik var. Markanın yeni Türkiye distribütörü olan Bilkom, ilk yatırımlara başladı ve geçtiğimiz yıl duyurulan PlayStation Portal için satış detaylarını açıkladı.

Özel olarak düzenlenen etkinlikle beraber hem el konsolunun fiyatı açıklandı hem de el konsolu için merak edilen satış tarihi bilgisi verildi.

PlayStation Portal Türkiye Fiyatı Nasıl?

Bilkom tarafından yapılan açıklamaya bakacak olursak yeni cihaz Mart ayından sonra ülkemizde boy gösterecek. Birkaç gün sonra satışa çıkacak olan cihazın fiyatı ise 11.999 TL olarak belirlenmiş durumda. Fiyatta herhangi bir lansman indirim vs olmadığını da belirtelim.

Fiyat ve çıkış tarihi için detaylar bunlar ama gelin bir de Portal’ın neler sunduğunu merak edenler için teknik özellikleri değerlendirelim.

PlayStation Portal

PlayStation Portal Nedir?

En basit tanımıyla el konsolu olarak gösterebileceğimiz bu cihaz, kesintisiz oyun deneyimi vaat ediyor. Remote Play sistemine dayanan cihazı bağımsız olarak kullanamıyorsunuz. Cihazı PS5 oyun konsoluna bağlıyorsunuz ve konsolda oynadığınız oyunu kontrol cihazındaki ekrana yansıtıp oyuna devam edebiliyorsunuz.

8 inç LCD ekrana sahip olan cihazda, 1080p çözünürlük değeri sunulduğu gibi 60 FPS yenileme hızına da yer veriliyor. Akıcı bir oynanış deneyimi sunması adına tasarlanmış olan PlayStation Portal, bu fiyatla ülkemizde ne kadar tercih edilir bir ürün olacak göreceğiz.

Tek başına kullanılamıyor olması kötü ama yine de oyun keyfini yanında taşımak isteyenler için tercih edilebilir bir kontrol cihazı gibi duruyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler