Salı, Nisan 16, 2024

PlayStation Store’da başlayan temmuz tasarrufları kampanyasını kaçırmayın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birçok öne çıkan oyunun da dahil olduğu temmuz tasarrufları kampanyasında güzel indirimler mevcut. Bakalım PlayStation Store‘da hangi oyunlara indirim uygulanmış.

Kampanya 28 Temmuz’a kadar geçerli olacak!

Bu kampanyada benim gözüme çarpan ayrıntı DLC’lere fazla yer verilmesi oldu. Bu kampanya mayıs ve haziran ayındaki kampanyalar gibi olmasa da evde kalanlar için bu tarz kampanyalar iyi gelebiliyor.

Birçok oyunda %50 oranında indirimler uygulanmış. Çok bilinen oyunlar olsun az bilinen oyunlar olsun ortaya karışık bir kampanya sizleri bekliyor diyebilirim.

PS Logo

Temmuz tasarrufları kampanyasında öne çıkan oyunlar

  • Marvel’s Spider-Man – 124,50 TL
  • God of War™ – 89,25 TL
  • No Man’s Sky – 89,50 TL
  • Just Cause 4 Eksiksiz Sürüm – 83,72 TL
  • Assassin’s Creed® Odyssey – 84,00 TL
  • RESIDENT EVIL 7 biohazard – 42,00 TL
  • AO Tennis 2 – 107,55 TL
  • Far Cry®3 Classic Edition – 17,90 TL
  • WRC 8 FIA World Rally Championship – 77,70 TL

Marvels Spider Man

Listelemiş olduğum oyunlar arasından Marvel’s Spider-Man, God of War™ ve Assassin’s Creed® Odyssey oyunlarını oynayan birisi olarak sizlere söyleyeceğim tek şey oyunları kesinlikle ama kesinlikle satın alıp oynamanız olacak.

Marvel’s Spider-Man‘in ve Assassin’s Creed® Odyssey‘in sunduğu açık dünyamsı oyun sayesinde oyun saatleriniz 10 veya 20 saat ile kısıtlı kalmıyor özellikle Assassin’s Creed® Odyssey‘de.

Assassin’s Creed® Odyssey satın alırsanız şayet paranızı sonuna kadar hak edeceğini belirtmek isterim çünkü oyunun sunduğu içerik olsun oynanış olsun hikaye olsun gerçekten muazzam.

assassins creed odyssey el 1280x720 1

Lakin şunu belirtmek isterim God of War™ dedikleri zaman benim için akan sular durur. Eğer önceki God of War oyunlarını oynadıysanız şayet kesinlikle son oyununu da satın alıp oynamalısınız. Tabii oyunun birkaç detayı bazı oyuncuların hoşuna gitmemiş. Mesela oyun içerisinde çok fazla dövüş olması vesaire.

Oyun yapımcılarının biraz hikayeden uzak kalmış gibisinden yorumları bazı yabancı sitelerde ve forumlarda okumuştum. Tabii beğenip beğenmemek size kalmış. Her ne olursa olsun God of War™ satın alınması gereken bir oyun diye düşünüyorum.

Listelemiş olduğum oyunların haricinde diğer oyunlara nasıl indirimler uygulandığını görmek isteyenler varsa eğer buraya tıklayarak PlayStation Store‘da yer alan temmuz tasarrufları kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz.

godofwar

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler