Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PS Plus Mart 2024 Oyunları Açıklandı! Hangi Yapımlar Var?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ay nasıl oyunlar sunulacağını merakla beklediğimiz PS Plus sistemi, Mart ayında da dolu dolu geçecek gibi gözüküyor. Zira sızdırılan listeye göre PS Plus Mart 2024 oyunları oldukça iddialı.

PS Plus Mart 2024 Oyunları Hangileri Olacak?

Oyun dünyasının sağlam kaynaklarından gelen bilgilere göre bu ayda tüm abonelere verilecek olan oyun sayısı 3 olacak. Bu yapımlar;

  • Forspoken
  • Sifu
  • Sonic Frontiers

Oyunları olarak karşımıza çıkacak. Oyunların 5 Mart sonrasında erişilebilir olarak sunulması bekleniyor. Henüz resmi liste açıklanmadığı için kesin tarihleri bilemiyoruz ama ay son günü yeni listenin resmen duyurulması da beklenmekte.

PS Plus Mart 2024

Bu 3 oyunun tüm üyeler için verilmesini bekliyoruz ama PS Plus Mart 2024 listesi bununla da sınırlı kalmayacak. Extra ve Premium aboneleri için yeni oyunları da göreceğiz. Oyun kütüphanesinin ne zaman yenileneceği belli değil. Geçtiğimiz aylardan yola çıkacak olursak ayın ortasında listeler açıklanıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler