Cumartesi, Nisan 27, 2024

Qualcomm’dan İyileştirmeler ile Yeni İşlemci: Snapdragon 732G

Paylaş

silkroad gaminggentr

Qualcomm bugün itibari ile yeni mobil işlemcisi Snapdragon 732G‘yi duyurdu. Bu yeni işlemci popüler olan ve orta sınıf Snapdragon 730G işlemcisinin halefidir. Yeni Snapdragon 732G işlemci Snapdragon 730G’ye göre performans iyileştirmeleri almış durumda.

  • Qualcomm Kryo 470 CPU Prime çekirdek saat hızı, 2,3 GHz’e kadar yükseltildi (2,2 GHz ile karşılaştırıldığında)
  • Güçlendirilmiş Qualcomm Adreno 618 GPU, grafik işlemede %15 iyileştirme sunuyor
  • Bu yeni Qualcomm Snapdragon işlemcisini, Xiaomi’nin POCO markası tarafından telefonlarında diğer markalardan önce kullanacak.

Qualcomm’dan Snapdragon 732G açıklaması

Qualcomm Technologies, Inc. ürün yönetimi başkan yardımcısı Kedar Kondap, “Snapdragon 732G güçlü bir oyun deneyimi, gelişmiş cihaz üzerinde yapay zeka ve üstün performans sunacak” dedi. “Yeni POCO akıllı telefonunda POCO ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. dünya çapında gelişmiş Snapdragon 732G tarafından desteklenmektedir.”

POCO Phones, Snapdragon 732G’yi kullanacak olan ilk şirket

POCO Global ürün müdürü Sam Jiang, “Yaklaşan POCO akıllı telefon ve Qualcomm Technologies ile en son Snapdragon 732G Mobil Platform ile piyasadaki ilk cihazı oluşturmamıza olanak tanıyan işbirliğimiz konusunda son derece heyecanlıyız,” dedi. “Cihazın, bir telefonun fiyatı ile özellikleri arasındaki ilişkiyi tamamen yeniden tanımlayarak, orta sınıf kategorisinde yeni bir ölçüt oluşturacağına inanıyoruz.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler