Cuma, Nisan 26, 2024

Realme GT Neo2 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Detaylar!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli teknoloji devlerinden Realme‘nin hızla genişleyen GT isimli akıllı telefon serisi, geride bıraktığımız Mart/Nisan’da piyasaya sürülen orijinal GT Neo’nun halefi GT Neo2 adlı yeni bir akıllı telefon ile seriyi genişletecek.

İlk modelinden farklı olarak Realme GT Neo2, tüm söylentilere ve sızıntılara inanılırsa Qualcomm’un Snapdragon 870 yonga setine sahip olacak. Bugün Realme şirketinin Weibo hesabı, GT Neo2’nin geliştirme aşamsında olduğu gerçeğini resmi olarak doğruladı. Daha önce de söylendiği gibi, bazı pazarlarda GT Neo Gaming olarak adlandırılabilecek.

Realme GT Neo2 olası teknik özellikleri:

Ayrıca, 65W kablolu hızlı şarj teknolojisini destekleyeceğini ortaya koyan 3C tarafından onay aldı. GT Neo2 akıllı telefonunun diğer sızdırılmış veya söylentileri arasında 6.62″ FHD+ 120 Hz yenileme hızına sahip ekrana, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına, arka tarafta üçlü arka kamera kümesine (64 MP ana + 8 MP ultra geniş + 2 MP derinlik veya makro), 16 MP özçekim kamerasına ve 4.500 veya 5.000 mAh bataryaya sahip olacağını iddia ediyor. Cihazın yazılım tarafında Realme UI 2.0 arayüzüne sahip Android 11 işletim sistemine sahip olacağı da belirtiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler