Cuma, Nisan 19, 2024

Realme Q3s Geekbench Sonuçları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Realme Q3 serisindeki bazı akıllı telefonlar RMX3461 ve RMX3463 model numarası ile Eylül ayının son haftalarından beri internete sızmaya başladı. İlk etapta TENAA’da ortaya çıkan modeller sayesinde cihazın dış görünüşü ve donanımları hakkında bir takım bilgiler edinilmişti akabinde cihazların Qualcomm’un Snapdragon 778G yonga setinden güç alan Realme Q3 ailesi olarak adlandırılacağını iddia eden bazı kaynaklar iddia edildi.

Bu Weibo kaynaklarının doğruluğu Geekbench tarafından kanıtlandı telefon, anakartı “lahaina” olarak listeleyen bir testi tamamladı. Bu ismi, 778G olduğu ortaya çıkan önceki banklarda görmüştük. Adreno 642L GPU, bunun gerçekten 6nm yonga seti olduğuna dair kalan tüm şüpheleri ortadan kaldırıyor.

Weibo üzerinde ortaya atılan iddialar, bugün internete sızan Geekbench testi tarafından doğrulandı ve anakartın adı Lahaina olarak listelenen bu akıllı telefon Snapdragon 778G yonga setinden güç alırken grafik tarafında Adreno 642L kullanıyor.

8GB RAM’e sahip olan akıllı telefonun TENAA’daki bilgilerine göre 128GB/256GB ve 512 GB olmak üzere üç farklı depolama alanı varyantı ile geleceğini biliyoruz ayrıca akıllı telefon microSD kart yuvası desteği de sunuyor ve böylelikle depolama alanınızı istediğiniz zaman yükseltme seçeneğiniz olacak. SD Kart tarafında minimum 6GB ve maksimum 12GB yükseltme yapabileceksiniz.

Realme Q3s ayrıca 144Hz yenileme oranına sahip 6.59 inçlik IPS LCD ekrana sahip olması bekleniliyor fakat Geekbench testine dayanarak bunu kanıtlayamıyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler