Cumartesi, Nisan 27, 2024

Realme X2 Pro Özellikleri ile Ortalığı Kasıp Kavurmaya Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa bir süre önce Türkiye’ye giriş sürecini askıya alan Realme Türkiye‘nin Çin’deki genel merkezi yeni amiral gemisini tanıtmaya hazırlanıyor. Realme kısa bir süre sonra Realme X2 Pro’yu tanıtacak. Özellikleri ile ortalığı kızıştıracak gibi gözüküyor.

realme X2 Pro camera 1024x573

Gücünü Qualcomm’un mobil tarafındaki en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 855+‘dan alacak olan Realme X2 Pro işlemci performansı ile iddialı olacak gibi gözüküyor. Ekran performansı olarak da One Plus’dan aşina olduğumuz 90hz yenileme hızına sahip bir ekranın bizi karşılaması bekleniyor. Kamera konusunda da büyük bir yeniliğe imza atan Realme, X2 Pro modelinde 64 Megapiksel çözünürlüğünde ve 20x Hybrid Zoom yapabilecek ve dörtlü bir kamera dizilimi oluşturacak.

Dünyanın En Hızlısı

Realme X2 Pro kullanılan hızlı şarj teknolojisi ile dünyanın en hızlısı olmaya geliyor. Oppo ile aynı şirkete bağlı olan Realme , Oppo Reno Ace’da kullanılan 65W kablolu hızlı şarj desteğini Realme X2 Pro için de verecek. Öyle ki 65w kablolu hızlı şarj desteği ile 15 dakikada %50’ye varan bir dolum sağlanıyor. Bu belirttiğimiz değer Realme X2 Pro’da kullanılan 4.000 mAh kapasitesindeki pil için geçerli.

4 Ekim’de tanıtılması beklenen Realme X2 Pro’nun fiyatı şu anlık belli değil. Ancak tahminlere göre 599 dolar seviyesinde olması bekleniyor. Siz Realme’yi Türkiye’de görmek ister misiniz ? 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler