Cuma, Temmuz 26, 2024

Red Dead Redemption 1 Yeniden Piyasaya Çıkacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar, Red Dead Redemption 1’i yeniden piyasaya çıkaracak. Rockstar, ilk Red Dead oyunu olan Red Dead Revolver’ı 2004’te piyasaya sürmüştü. Oyunu çıktığı dönemde oyuncular sevmişti. Ardından Rockstar, Red Dead Redemption 1’i çıkardı. Oyun, çıktığı dönem büyük bir patlama yaptı. İlk oyuna göre çok daha fazla sevilen bu oyun satış adeti açısından da ilk oyunu geçti. Bu oyundan 8 yıl sonra Rockstar, Red Dead Redemption 2’yi piyasaya sürdü. Oyun, serideki iki oyundan da daha fazla sevildi. Hala daha sevilmeye devam ediyor ve halen bazı oyuncuların en sevdiği oyun konumunda yer alıyor.

rdr 2

Ancak Red Dead Redemption 2, Red Dead Redemption 1’in öncesinde geçtiğinden dolayı oyunu oynayan oyuncular ilk oyunu da oynamak istiyor. Burada da karşımıza büyük bir problem çıkıyor. Oyun sadece Playstation 3 ve Xbox 360’da yer alıyor. Bundan dolayı da Rockstar, bu oyunu tekrar çıkarıyor.

Red Dead Redemption 1 Ne Zaman Piyasaya Çıkacak ?

Rockstar, Red Dead Redemption 1’in yeni platformlara geleceğini duyurdu. Oyunla ilgi birçok söylenti vardı. Bunlar ise oyunun Remake veya Remastered olacağı yönünde söylentiler olmuştu. Ancak Rockstar’ın açıklamasına göre oyun PS 3 ve Xbox 360’daki halinin aynısı ile geliyor. Bu açıklamayla oyuncular üzülmüş olsa da en azından oyun yeni nesile geliyor.

rdr 3

Oyun, sadece PS 4 ve Nintendo Switch için çıkacak. Aynı zamanda PS 5 için uyumluluğa da sahip olacak. Oyun PC için çıkış yapmayacak, fiyatı ise 50$ olacak. Red Dead Redmption 1, Playstation 4 ve Nintendo Switch için 17 Ağustos’ta piyasaya çıkacak. Oyunun fiziksel sürümü ise 13 Ekim’de çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler