Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Resident Evil 4 Remake için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Capcom tarafından geliştirilen, Resident Evil 4 Remake için yeni ekran görüntüleri paylaşıldı.

RE Engine oyun motoru ile geliştirilen oyun, 24 Mart 2023 tarihinde çıkış yapması planlanıyor.

Oyun hakkında

Resident Evil 4 Remake, Capcom tarafından geliştirilen ve yayımlanacak bir video oyunudur. Oyun, Resident Evil serisinin dördüncü oyunu olan Resident Evil 4’ün yeniden yapımıdır ve orijinal oyunun grafikleri, sesleri ve yapay zeka gibi öğelerinin güncellenmiş versiyonlarını içermektedir. Ayrıca, oyunun hikayesi ve mekanikleri de bazı değişikliklerle güncellenmiştir.

Resident Evil 4’ün hikayesi, serinin kahramanı Leon S. Kennedy’nin hikayesini anlatır. Oyunda, Leon, ABD hükümetinin bir görevlisi olarak, İspanya’da kaybolan Birleşmiş Milletler Başkanı’nın kızını aramak için görevlendirilir. Ancak, kızın kaybolduğu köyde tuhaf ve tehlikeli bir köy halkı tarafından saldırıya uğrar. Leon, köy halkının zombiye dönüştüğünü ve köy halkının lideri olan bir adam tarafından kontrol edildiğini keşfeder. Leon, kızı kurtarmak ve köy halkını yok etmek için mücadele eder.

Resident Evil 4 Remake hikayesinde ise, aynı hikaye anlatılmakta ancak grafikleri, sesleri ve yapay zeka gibi öğelerinin güncellenmiş versiyonları ile oyunun hikayesi daha gerçekçi ve inandırıcı hale getirilmiştir. Ayrıca, hikayede bazı değişiklikler yapılmış olabilir.

Remake sürüm, 24 Mart 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunda ayrıca Ray Tracing teknolojisi olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler