Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy Fold 3, Beklenenden Hafif Olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un Temmuz ayında gerçekleştireceği bir Unpacked etkinliği içerisinde Samsung Galaxy Z Fold 3‘ü piyasaya süreceği çeşitli kaynaklardan belirtiliyor, her ne kadar bunlar teorilerden ve varsayımlardan ibaret olsada lansman tarihi her ne zaman olursa olsun cihazla ilgili sızıntılar internette yayılmaya devam ediyor.

Bugün, güvenilir Samsung sızıntısı Ice Universe aracılığıyla Samsung Galaxy Fold 3 katlanabilir akıllı telefonun ağırlığı hakkında bir bilgi edindik. Samsung Galaxy Z Fold 3’ün 269g ağırlığında olacağı açıklandı.

Bu, 282 gram ağırlığındaki Samsung Galaxy Z Fold 2 ve 276 g ağırlığındaki orijinal Fold’dan oldukça önemli bir ağırlık ilerlemesi. Samsung, bu azalmayı biraz daha küçük bir pil kullanarak başarmış olabilir; daha önceki raporlar, Samsung Galaxy Z Fold 3’ün pilinin Fold 2’de bulunan 4,500 mAh bataryaya kıyasla 4,380mAh veya 4,400mAh kapasiteye sahip olacağını öne sürüyordu.

samsung galaxy Z Fold 3 1
Samsung Galaxy Fold 3, Beklenenden Hafif Olacak! 2

Daha önce sızdırılan görseller, Samsung Galaxy Z Fold 3’ün bir ekran altı kameraya sahip olacağını gösteriyor, Fold 3 kamera altı teknolojisini destekleyen ilk katlanabilir katlanabilir telefon ve Samsung’un yenilenen S-Pen aksesuarını destekliyor. Katlanır ekranın neredeyse kırışıksız olacağı bildiriliyor.

Ayrıca Samsung Galaxy S21’in stiline benzemeyen yeni bir kamera kümesine de sahip. Cihazın dış kısmında dayanıklılığı artırmak için Gorilla Glass Victus yer alacak. Ayrıca hem ana ekran hem de dış kapak ekranları 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacak.

Bunların yanında Samsung Galaxy Fold 3, ilk kez bir IP derecesine sahip olacak bir katlanabilir telefon, çok düşük bir seviyede de olsa bir miktar su ve toza dayanıklılık göstereceği söyleniyor ve Samsung’un her iki cihazı da korumak için özel kaplamalar kullanacağı da dahil olmak üzere, cihazların diğer ayrıntılarını geçmişte duymuştuk. bu da onları önceki nesillere göre daha dayanıklı hale getirecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler