Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy J7 Plus Göründü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un Galaxy Note 8’i tanıtmasının ardından daha 10 gün bile geçmemişken Samsung “kanka ben üst segment dedim de bunu herkes alamayabilir, orta segment telefon da çıkartayım” demiş olacak ki Galaxy J7 Plus‘ı tasarlıyor. Samsung’un son zamanlarda orta segmentde yapmış olduğu harikaları es geçmemek lazım, özellikle Galaxy A5 gibi telefonlar şahsen benim gönlümü feth etmeyi başarmıştı. Sanırsam aynı durum Galaxy J7 Plus için de geçerli olacak gibi görünüyor zira ben “bu telefonun özelliklerine bayıldım” diyebilirim. Şimdi gelin hocalar hep beraber bu telefonun özelliklerine bakalım :

Bu Telefonda Çift Kamera Var !

Aslında orta segment de çift kamera görmek beni çok da şaşırtmıyor, özellikle Casper’ın öncülüğünde gelişen “çift kamera” akımı gayet ilerledi, çift kamera özelliği Galaxy J7 Plus‘da da olacak. 13 megapiksel çözünürlüğündeki ana kamera f/1.7 diyafram açıklığına sahip iken 5 megapiksel çözünürlüğündeki ikinci kamera ise f/1.9 diyafram açıklığına sahip olacak. Ön kameranın başarabileceği işler ise hiç hafife alınabilecek gibi durmuyor zira 16MP çözünürlüğünde f/1.9 diyafram açıklığına sahip olacağı hakkında bir iddia var ortada, eğer iyi bir kamera performansı elde edilebilirse selfie tutkunlarının bile bu telefonu alacağından eminim.

Başlıksız 1 2

Samsung‘un ilk defasında Galaxy S8 ailesi ile birlikte çıkarttığı ve “sirinin düşmanı” olarak adlandırılan Bixby bu telefonda da mevcut olacak, Bixby‘ye özel tuşun da telefonda yer alacağı söyleniyor. Ayrıca telefon çift SIM kart kullanımını destekleyecek.

5.5inç Full HD ekran, 4GB Ram ve 32GB (SD Kart Destekli) dahili depolama ile gelecek olan telefon Samsung’un kendisi ürettiği 7870’den güç alacak. Böyle güzel bir telefon olur da parmak izi okuyucu hiç eksik olur mu ? tabii ki de parmak izi okuyucuyu bu telefonda da göreceğiz efendim. Samsung Galaxy J7 Plus güç ihtihacını ise 3000mAh değerindeki bir bataryadan karşılayacak.

Telefon henüz resmi bir şekilde duyurulmuş değil, gelecek haftalar içerisinde duyurusunun yapılması beklenen telefonun fiyatı hakkında da net bir bilgi yok.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler