Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy S22 Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaptığı sızıntıların doğruluklarıyla tanınan Ice Universe, geride bıraktığımız hafta Samsung Galaxy S22 modelinin yonga seti ve kamera ayrıntılarını ve ayrıca S22 Ultra modelinin de şarj hızını ortaya çıkarmıştı. En son gelen sızıntılarda ise, ana model Galaxy S22 modelinin 25W şarj desteği bulunan 3.700 mAh kapasitesine sahip bir batarya ile geleceğini ortaya koyuyor.

Burada ilginç olan nokta, Galaxy S22 Plus ve S22 Ultra’nın, üç model arasındaki oldukça eşitsizlik olan 45W şarj desteğine sahip olacak olmasıdır. Samsung büyük olasılıkla kutu içerisinde şarj adaptörü göndermeyecek ve böylelikle vaat edilen yüksek şarj oranlarına ulaşmak için uygun bir adaptör için para ödemeniz gerekecek.

samsung galaxy s22
Samsung Galaxy S22 Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı! 2

Galaxy S22’nin uzunluk, genişlik ve kalınlık olarak kısa süre önce duyurulan ve hali hazırda kompakt 146.7 x 71,5 x 7,7 mm boyutlarında olan iPhone 13’ten daha küçük olduğu söyleniyor. Bu da Galaxy S22’yi Galaxy S10e günlerinden bu yana en kompakt Samsung amiral gemisi yapacak ve en son sızıntı 6.06 inçlik bir ekran diyagonalini olduğunu belirtiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler