Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S20 FE, FCC Onayı Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yakın zaman içerisinde Galaxy S20 Fan Edition isimli bir ara sürümü satışa çıkarması bekleniliyor. Şirket halen daha akıllı telefon üzerinde çalışmalar sergilerken ürün hakkında bir çok bilgi çevrim içi olarak sızdırıldı.

Ülkelere göre şarj adaptörü

Şimdi Galaxy S20 Fan Edition, FCC web sitesinde ortaya çıktı ve birkaç önemli özelliği doğruladı. FCC sertifikasına göre Samsung, bölgeye bağlı olarak iki şarj cihazı (15W ve 25W) ile Galaxy S20 FE’yi gönderecek. Liste aynı zamanda akıllı telefonda 3,5 mm kulaklık jakının bulunmadığını da doğruladı.

Samsung Galaxy S20 FE, 6,5 inçlik Süper AMOLED ekrana sahip ve hızlı şarj desteğini barındırıyor. Samsung Galaxy S20 FE, enerji konusunda 4.500mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olacak.

Snapdragon 865 veya Exynos 990 işlemciden güç alacak

Galaxy S20 FE, orijinal S20’ye de güç veren Snapdragon 865 işlemci (veya Exynos 990) tarafından gücünü alacak. S20 FE’nin ekranının da orijinal S20’ninki kadar pürüzsüz olması bekleniyor, çünkü eski aynı zamanda 120Hz ekran yenileme hızına sahip bir ekrana sahip.

Samsung Galaxy S20 FE 5G
Samsung Galaxy S20 FE, FCC Onayı Aldı! 2

Suya, toza, kire ve kuma dayanıklı!

Akıllı telefon IP68 sınıfındadır ve bu, akıllı telefonun toza, kire ve kuma dayanabileceği ve otuz dakikaya kadar maksimum 1,5 m su altında su altında kalmaya karşı dayanıklı olduğu anlamına gelir.

Galaxy S20 FE, en az 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olacak ve aynı zamanda Samsung Galaxy Note20’ye önceden yüklenmiş olarak gelecek olan Android 10 tabanlı OneUI 2.5 ile güçlendirilecek. Akıllı telefonun bugün daha sonra çevrimiçi bir etkinlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler