Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy S21, Android Temmuz Güvenlik Yaması Alıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S21, yeni bir yazılım güncellemesi yoluyla Android Temmuz 2021 güvenlik düzeltme ekini alıyor. Güncelleme, G99xUSQS4AUFD donanım yazılımı sürüm numarasını taşıyor ve en son güvenlik yaması dışında hiçbir yeni özellik ve değişiklik sunmuyor.

Güncelleme aşamalı olarak dağıtılıyor, yani güncellemeyi almak için birkaç gün daha ya da bir kaç hafta beklemeniz gerekebilir. Bu arada şirket, hem amiral gemisi hem de orta sınıf akıllı telefonları içeren Galaxy telefonlarına en son güvenlik düzeltme ekini gönderme sürecinde.

Temmuz güvenlik yaması Galaxy Note 10, Galaxy S20, Galaxy Z Flip gibi amiral gemisi Galaxy akıllı telefonlar için zaten hali hazırda sunuldu. En son olarak, güvenlik yaması Galaxy S20 FE modellerine de sunulmaya başlandı ve şirket, güvenlik düzeltme ekini önümüzdeki günler içerisinde daha fazla amiral gemisi Galaxy telefonlarının yanı sıra giriş seviyesi ve orta sınıf Galaxy akıllı telefonlarına da getirecek.

Bu arada Galaxy S21 kullanıcıları, Ayarlar > Yazılım güncellemesi menüsüne giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirler eğer güncellemeyi menüde görmüyorsanız, güncellemeyi almak için birkaç gün ya da bir kaç hafta daha beklemeniz gerekebilir. Güncellemeyi mutlaka yüklemeniz gerekir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler