Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S21 için Ekim 2021 Güvenlik Yaması Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, amiral gemisi segmentindeki akıllı telefonlarına Ekim 2021 güvenlik düzeltme ekini göndermeye başladı ve bunu alan ilk amiral gemisi model ise Galaxy S21 oldu. Ekim 2021 güvenlik yaması Galaxy S21, S21+ ve S21 Ultra için Almanya, Hindistan ve Filipinler dahil olmak üzere belirli pazarlarda ki kullanıcılar tarafından indirilmeye hazır durumda. Güvenlik düzeltme eki, bir ürün yazılımı güncellemesiyle edinilebiliyor ve önümüzdeki günlerde geri kalan ülkeler için kullanıma sunulacak.

G991BXXU3AUIE sürüm numarasına sahip olan Güvenlik Yaması “geliştirilmiş işlev kararlığı” haricinde herhangi bir yeni özellik, arayüzsel değişiklik vesaire içermiyor.

Samsung, giriş seviyesi, orta seviye ve amiral gemisi segmentindeki cihazlar dahil olmak üzere önümüzdeki günlerde desteklenen tüm Galaxy akıllı telefonlarına en son güvenlik düzeltme yamasını indirilmeye hazır hale getirecek. Şirketin sırasıyla hangi cihazlara yama sunacağını henüz bilmiyoruz. Bu arada, Almanya/Hindistan ve Filipinler’de yaşıyorsanız ve Galaxy S21 kullanıcısı iseniz, Ayarlar> Yazılım güncellemesi sekmesine giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler