Salı, Nisan 23, 2024

Google Pixel 6 ile ilgili Yeni Pazarlama Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google, 19 Ekim’de Google Pixel 6 ve 6 Pro amiral gemisini piyasaya sürecek ve bu, yeni telefonların bazı sızıntıları için hala biraz zaman bırakıyor. Evan Blass, serinin ana modeli olan Google Pixel 6’nın bazı pazarlama görüntülerini yayınladı ve yayınlanan görseller nihayet ki render görüntülerini dışında cihazı normal olarak görmemizi sağlıyor.

Fotoğraflar yayınlanır yayınlanmaz internette, cihazın oldukça kalın ve düzensiz çerçevelerine yönelik bazı eleştiriler yapıldı. Google Pixel 6 serisi, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Avustralya, Kanada, Almanya, Fransa, Japonya, Tayvan dahil olmak üzere belirli ülkelerde satışa sunulacak ancak Mountain View merkezli şirket daha sonraki bir tarihte daha fazla pazarda satışa sunabilir.

Kaynaklar, Google Pixel 6’nın (8GB/128GB) varyantı için 650 Euro fiyat etiketine sahip olacağını söylüyor, ancak akıllı telefonun 256GB varyantının fiyatı hala bilinmiyor. Pixel 6 Pro’nun temel modeli ise sizi 900 Euro fiyat etiketine sahip olacak. Pixel 6 Pro, 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama dahil olmak üzere çeşitli yapılandırmalarda da sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler