Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S22’nin Batarya Detayları Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yakın zaman içerisinde yeni nesil amiral gemisi Samsung Galaxy S22 ve ailesini piyasaya süreceğine dair söylentiler var, bu da yavaş yavaş cihazla ilgili bir çok sızıntının internete düşmesi ve cihazın sertifikasyon sitelerine kayıt olmakta olduğunu belirtiyor. Güney Kore sertifikasyon kuruluşu, EB-BS901ABY numarası ile kayıtlı olan ve Samsung Galaxy S22’de kullanılacak bataryanın ayrıntılarını yayınladı. Bu batarya, bahsi geçen Samsung Galaxy S22 olan SM-S901B cep telefonunda kullanılıyor olacak.

Şaşırtıcı bir şekilde, nominal pil kapasitesi oldukça küçük bir 3.590 mAh ve tipik kapasitesi 3.700 mAh, Samsung Galaxy S21’in bataryası ile karşılaştıracak olursak 4.000 mAh pil kapasitesinden 300 mAh daha az olarak geliyor olacak.

samsung galaxy s22 battery
Samsung Galaxy S22'nin Batarya Detayları Ortaya Çıktı! 2

SamMobile tarafından elde edindiğimiz bilgilere göre, Galaxy S22 modelinin 6,06 inçlik daha küçük bir ekrana sahip olacak ve daha fazla güç tasarrufu sağlayan Exynos 2200 işlemciden güç alacak ve böylelikle bir önceki modele kıyasla aradaki 300 mAh’lik farkı kapatacağını belirtiyor, ancak elbette bunun garantisi yok.

Tüm bunların şu anda sızıntı ve iddialardan olduğunu göz önünde bulundurursak şirketin nihai üründe daha farklı bir batarya kullanabileeğini unutmamamız gerekir. Samsung Galaxy S22’nin ayrıca üçlü lense sahip bir kamera kümesine sahip olacağına, stereo hoparlörler ile geleceğine, IP68 derecesinden sertifikaya sahip olacağına ve 25W’lık hızlı şarj teknolojisine sahip olması beklentilerin arasında.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler