Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G Tanıtım Tarihi ve Yeni Detayları Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tablet dünyası çöküyor derken, adeta kemik kadro haline gelen markalar sayesinde yeniden canlanmaya başladı. Bu markalar içerisinde yeri olan Samsung, kısa süre sonra uygun diyebileceğimiz bir fiyat aralığında tabletlerini tanıtacak. Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G olarak isimlendirilecek tablet yine sızdı.

Biz bu tabletin özelliklerini görmeye alıştık. Çünkü 2 aydır konuşulan bazı sistem özellikleri var. Evan Blass kaleminden çıkan bu son sızıntı ise özelliklerin yanında net görselleri de ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G tam fiyat performans tableti olacak

Tableti bir değerlendirelim. Söylenene göre tablet Snapdragon 750G beyni ile gelecek. Bu işlemci defalarca akıllı telefonlarda adı anılan bir işlemci. Onun için çok sürpriz değil. Ekran biraz sürpriz olacak gibi çünkü söylenen LCD kullanılacağı.

Samsung AMOLED’in kalbinin attığı marka. Apple’a bile ekran veren Samsung. Ama bu Lite olduğu için, belki fiyat düşürme çabasıyla böyle bir adım atılmış olabilir. Ekran ise yine A4 boyutuna yakın 12.4 inç olacak.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G

7000 mAh gibi tabletler için alt sınır bir pille ve 5G desteğiyle geleceği belirtilen Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G, RAM için de ya 6 ya da 4 GB seçecek.

Bunlar sızan, sızdırılan son bilgiler. En az bu bilgiler kadar önemli olan diğer detay tabletin geleceği tarih. Söylenene göre tanıtım Haziran’da. Sonrası olur öncesi olmaz diyelim. Yine de bir de Samsung’un dilinden tanıtım zamanını duymak lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler