Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Tab S’in Android Marshmallow ile Arası Bozuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Android güncellemelerine bir yandan devam ederken, bir yandan da 7.0 Nougat güncellemesine hazırlanıyor. Ancak Samsung‘un bazı cihazları değil Nougat, Marshmallow güncellemesi dahi alamayacak. Her geçen gün hangi cihazların güncelleme alacağı konusunda bilgi verilirken, Galaxy Tab S‘e güncelleme iptali geldi.

Galaxy Tab S’e Güncelleme İptali Geldi

Yaklaşık bir aydır Samsung Galaxy Tab S’in Marshmallow güncellemesini bu yılın 3. çeyreğinde alacağına dair söylentiler dolaşıyordu. Fakat Samsung Galaxy Tab S‘in Marshmallow güncellemesi almayacağını duyurdu.

samsung-mobile

Bu duyuru ise Güney Kore’li şirketin Hollanda şubesi tarafından Facebook üzerinde bir kullanıcının sorduğu soruya yanıt olarak yapıldı. Samsung’un ise henüz iki yılını doldurmamış olan bu tablet cihazına neden bu güncelleştirmeyi vermediği ise bilinmiyor.

Eğer güncellemeyi kaçırdıysanız, bu tabletin Android 6.0.1’i çalıştıran 10.5 inçlik versiyonu geçen ay benchmark testleri yapan bir web sitesinde görüldü.

samsung-galaxy-tab-s

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler