Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 3 Görüntüleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün sızıntıların ardı arkası kesilmiyor ve Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung‘un Galaxy Z Fold 3 modelinin sızıntısının ardından Galaxy Z Flip 3 modeli de görsellerle sızdırılıyor. Tıpkı Galaxy Z Fold 3 gibi bu sızıntı da reklam filminden karelerle internete sızıyor ve bize cihaz hakkında bir kaç bilgi veriyor.

Samsung Galaxy Z Flip 3 modeli ayrıca iki tonlu bir tasarım ve geniş bir renk yelpazesi ile yeni bir tasarıma sahip olacak. Resim, harici ekranın önceki modele göre biraz daha büyük olacağını, ancak yine de cihazın dışına hakim olamayacağını gösteriyor. Ancak artık tam bir metin mesajını okuyabilirsiniz.

Görüntüler ayrıca telefonun çift kamera kurulumuna sahip olacağını ve Gorilla Glass Victus tarafından korunacağını gösteriyor. Geçmişte cihazların diğer detaylarını duyduk, ilk defa IP derecesinde korumalara sahip olacaklar, çok düşük seviyede olsa da su ve toza karşı dayanıklılık gösterecekler ve Samsung her iki cihazı da korumak için özel kaplamalar kullanacak. Bu da onları önceki nesillere göre daha dayanıklı hale getirecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler