Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3 Seri Üretime Girdi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Almanya merkezli haber kuruluşu WinFuture tarafından yayınlanan bir rapora göre Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy Z Fold 3 akıllı telefonunun seri üretimine 1 Haziran itibariyle başladı. Rapor lansman tarihi ile ilgili bir bilgiye sahip değilken, Galaxy Z Fold 3’ün Haziran ayında seri üretime girmesi, Temmuz veya Ağustos ayında bir lansmanının gerçeklemesinin muhtemel olduğu anlamına gelebilir.

Galaxy Z Fold 3, selefi gibi ultra premium bir akıllı telefon modeli olacak ve bu nedenle, Galaxy S veya Note serisi amiral gemileri kadar taleplere sahip olmayacak. Bu, Samsung’un neden piyasaya sürülme tarihine yakın bir zamanda Galaxy Z Fold 3’ün seri üretimine başladığını açıklıyor. Geçmiş dönemdeki modellerin satış rakamları baz alınarak elde edilen tahminler ve kararlar doğrultusunda oldukça az sayıda Galaxy Z Fold 3 üretilecek.

Galaxy Z Flip 3 ile Galaxy Z Fold 3 aynı anda gelebilir!

Raporda ayrıca Samsung’un Galaxy Z Flip 3’ün seri üretimine başlamadığı da belirtiliyor. Bu, hem Z Flip 3 hem de Z Fold 3’ün aynı gün piyasaya sürüleceği düşünüldüğünde biraz garipseniyor. Bununla birlikte, Samsung hala her iki katlanabilir modeli de aynı gün piyasaya sürmeyi planlıyorsa, şirketin Z Flip 3’ün seri üretimine bir veya iki hafta içinde başlaması muhtemeldir.

S Pen desteği!

Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinin, şirketin yakın zamanda tanıttığı yeni nesil S Pen’i desteklediği de internetteki söylentilerin arasında ve bu eğer doğru çıkarsa, Bu model şirketin kalem desteği sunan ilk katlanabilir akıllı telefon modeli olacak. Bazı raporlar ayrıca Z Fold 3’ün ekranının kırışıksız bir teknolojiye sahip olacağını iddia ediyor. Ayrıca katlanabilir telefonun hem iç hem de dış ekranlarının 120 Hz ekran yenileme hızını destekleyeceği söyleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler